Att ödsla tid på bittra människor

Det finns de som väljer att liksom inte leva livet. Man anstränger sig för att hitta på sjukdomar man har så man slipper jobba (ja hitta på, för tydligen går det bra att vara aktiv i allt annat förutom när det gäller att jobba), man ljuger, och jävlas med andra (helst x), för att man inte är större människa så man kan leva ett eget liv, på egna ben, med egna medel, godhjärtat, storsinnat och glädjefullt. Man manipulerar och hittar på, och fattar inte att folk fattar! Har man hållit på med detta hela sitt liv så VET folk vad man är för en typ och lyssnar inte på skitsnacket. Fatta!

Snälla, sluta vara så bitter, och sluta ljug och försök förstöra för andra. Försök gör rätt för dig istället. Öppna ögonen och SE världen, den riktiga världen, den vackra äventyrliga och fantastiska världen som vi andra lever i och försöker njuta av. Du är förgiftad och elak och försöker dra ner andra i det. Get over it. Synd är det om dig som inte förstått att med vänlighet och godhet kommer man så mycket längre. Och jag hade inte behövt ödsla min tid på att skriva det här. Har inte tid att bruka en enda sekund till på idioter. Jag har jobbat o slitit mig till pengar som jag sparat och ska nu planera en Nashville-resa. Ihop med den finaste mannen som finns. Leva livet helt enkelt. Inte jävlas med andra.

Nog. Live your dream!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *