Morgan Riks!

Jag, älsklingen och yngsta dottern har varit på Morgan Riks 🙂 Underbart att se alla vackra morganhästar och deras ägare. Förtroendet man ser mellan dem ibland är fantastiskt, det är så man blir tårögd.

Mina mentorer, de som lärt mig allt som är värt att veta när det gäller hästhantering, Ewa och Bengt Signahl var där och visade sitt Elit-sto, UVM Trillium, förmodligen Sveriges bästa morgansto. 24 år gammal är hon men jösses så snygg och jo visst håller takterna i sig. Bästa sto, 42 poäng och reserv-BIS. Underbart.

Ewa visade henne så flott och när hon kom in i Saddleseat- munderingen… Ja, då kom nästan tårarna. Vilka minnen man har och så mycket roligt vi gjort! Speakern säger ”ja och så har vi ju Fideli här i publiken som vunnit både SM i Saddleseat och varit i England och slagit alla där i deras mästerskap!” Då rodnar jag nästan och känner mig som en dålig ryttare och morganhästägare. Kanske dags att Bjuttan och Nellie och jag slutar leka skogsmullar och visar vad vi faktiskt kan 😉

20120715-121046.jpg

20120715-121108.jpg

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *